ПРЕБАРАЈ ПО КАТЕГОРИЈА
ПРОИЗВОДИТЕЛ
СИСТЕМ
МОЌНОСТ
ЦЕНА

ПРЕБАРАЈ ПО КАТЕГОРИЈА
ПРОИЗВОДИТЕЛ
МОЌНОСТ
СИСТЕМ
ЦЕНА


ACP-09PT25AEF
VIVAX ACP-09PT25AEF
ТИП: МОБИЛНИ КЛИМА УРЕДИ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 2600 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -5℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: 0.5 W standby, memory функција (auto-restart), anti cool air design, oдвлажнување, тајмер, sleep mode, led display, прикажување на само диагноза, повеќенасочни позиции, самоиспарувачки систем. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
10.99000 15.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-09CH25AEX
VIVAX ACP-09CH25AEX
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 2368/2784 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелигентно отопување, self cleaning, 12 Fan Speed, Follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, manual on/off. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
13.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TT35XC1-12410B
TESLA TT35XC1-12410B
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: B МОЌНОСТ: 3520/3700 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
13.99000 14.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEX
VIVAX ACP-12CH35AEX
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3517/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, интелигентно отопување, self cleaning, 12 Fan Speed, Follow me, побрза инсталација, побрзо одржување, брзо чистење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, manual on/off. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
14.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
AC120 ECO M
HYUNDAI AC120 ECO M
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3500/3660 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Led диспеј , аутостарт. ГАРАНЦИЈА: 7 ГОДИНИ
15.80000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-09CH25AEQI R32
VIVAX ACP-09CH25AEQI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2640/2930 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
16.59000 19.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
FAIRY GWH12ACB-K3NNA1A
GREE FAIRY GWH12ACB-K3NNA1A
ТИП: СТАНДАРД СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3250/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -7℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: iFeel, тајмер, интелигентно одмрзнување, self diagnosis, cold plazma, auto restart, auto fan. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
16.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12PT35AEF
VIVAX ACP-12PT35AEF
ТИП: МОБИЛНИ КЛИМА УРЕДИ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3500 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -5℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: 0.5 W standby, мemory функција (auto-restart), аnti cool air design, oдвлажнување, тајмер, sleep mode, led display, прикажување на само дијагноза, повеќенасочни позиции, самоиспарувачки систем. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
16.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AULI R32
VIVAX ACP-12CH35AULI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3520/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -10℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
16.99000 19.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ