ACP-12CH35AEHI+ R32 SILVER
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-12CH35AEHI+ R32 SILVER
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4396.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:950 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.30 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.40 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, био филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:765 X 303 X 555 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
32.99000-17%промотивна цена 39.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
920 312 211
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35AEFIs R32
VIVAX ACP-12CH35AEFIs R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3517/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -10℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Внесете свежина во вашите домашни и деловни простории и во најтешките летни денови! ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
18.99000 24.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEQIS R32
VIVAX ACP-12CH35AEQIS R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3517/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, приперма за smart wi-fi контрола, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
20.99000 25.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEMIS R32
VIVAX ACP-12CH35AEMIS R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3517/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, висока ефикасност, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, комплетно вградена SMART WiFi функција! ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
21.99000 27.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ