ACP-09CH25AEQIS R32
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-09CH25AEQIS R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.3/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/2930 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:732 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:733 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.60 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
19.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.
ДИМЕНЗИИ
805 285 194
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-09CH25AEQIS R32
VIVAX ACP-09CH25AEQIS R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2638/2930 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
19.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-09CH25AEMIS R32
VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2638/2930 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, припрема за Wi-Fi ( WiFi ready ) ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
19.99000 20.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-09CH25AERI R32
VIVAX ACP-09CH25AERI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2640/2931 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-15°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
25.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ