РЕКЛАМАЦИЈА

КЛИМИ.мк во случај на рекламација постапува според Закон за заштита на потрошувачите (или според Закон за облигациони односи доколку се работи за правно лице).

Доколку имате рекламација најдобро е да не контактирате преку емаил на info@klimi.mk, или на телефнски број 071/505-318