AIRY PRO White GWH12AVCXD-K6DNA1A
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GREE
AIRY PRO White GWH12AVCXD-K6DNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4900.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:875 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:952 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:720.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, Плазма филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:802 X 555 X 350 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
39.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Самодијагностика, Грее-AI технологија на самоучење, Паметно Одвлажнување, (HDT)-Хибридна Дефрост Технологија, Лимитатор на Моќноста на 50%, 75%, или 100%, вградена UV-C ламба за дезинфекција на бактерии и вируси, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, Греење од 8°С до 30°С греење, Економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.
ДИМЕНЗИИ
907 292 200
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
Charmo Premium GWH12ATBXB-K6DNA1D
GREE Charmo Premium GWH12ATBXB-K6DNA1D
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30 м2 ФУНКЦИИ: GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet) Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
25.99000 28.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
GREE PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
26.99000 33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
FAIRY PREMIUM GWH12ACC-K6DNA1F
GREE FAIRY PREMIUM GWH12ACC-K6DNA1F
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3510/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -25℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet) EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
29.99000 39.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ