ACP-09CH25AEMIS R32
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-09CH25AEMIS R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.3/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2638/2930 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:732 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:733 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:466.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.60 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio филтер, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
19.99000-20%промотивна цена 24.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, припрема за Wi-Fi ( WiFi ready )
ДИМЕНЗИИ
805 285 194
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-09CH25AEQIS R32
VIVAX ACP-09CH25AEQIS R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2638/2930 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
19.99000 22.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-09CH25AEMIS R32
VIVAX ACP-09CH25AEMIS R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2638/2930 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, припрема за Wi-Fi ( WiFi ready ) ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
19.99000 24.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-09CH25AESI PRO R32
VIVAX ACP-09CH25AESI PRO R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2638/2931 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: Стерилизацијата на 56 °C за 30 минути ефикасно ќе ги оневозможи вирусите присутниво воздухот. ДВОЕН ФИЛТЕР Системот за двојна филтрација темелно ги елиминира штетните материи, обезбедувајќи ви свеж и чист воздух. Предфилтерот може ефикасно да го спречи ширењето на честичките во воздухот. Вториот филтер со активен јаглен ги заробува опасните гасови и мириси. УВ ЛАМБА УВ ламбата користи ултравиолетова светлина со кратки бранови, добро познато решение за стерилизација, за да ги уништи штетните честички во воздухот, што резултира со ефикасно онеспособување на вирусите и бактериите присутни во воздухот. ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
22.99000 25.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ