WIND FREE COMFORT AR12TXFCAWKNEU/AR12TXFCAWKXEU
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ SAMSUNG
WIND FREE COMFORT AR12TXFCAWKNEU/AR12TXFCAWKXEU
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.5/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:900 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:642.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:47.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.90 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Easy filter, филтер со Антибактериска и антиалергиска заштита
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:778 X 550 X 331 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
48.59000-10%промотивна цена 53.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС * Опцијата WindFree го неутрализира директниот нацрт благодарение на 21 000 микро дупки . * Функцијата на вештачка интелегенција ( AI ) го анализира и помни начинот на употреба на единицата на корисникот и автоматски го користи режимот кој најмногу одговара на тековната сотојба , земајќи во предвид внатрешната и надворешната температура , посакуваната температура и времето на работа. * Интегриран WI-FI : далечинско управување е можно благодарение на апликацијата SmartThings ,која овозможува контрола над Samsung и другите компатибилни уреди
ДИМЕНЗИИ
820 299 215
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
AR12TXHQASINEU
SAMSUNG AR12TXHQASINEU
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3520/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: * Тивко и пријатно работење * Филтер и пријатно работење ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
31.49000 34.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
LUZON AR12TXHZAWKNEU
SAMSUNG LUZON AR12TXHZAWKNEU
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/4000 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: * Функцијата AUTO CLEAN автоматски го стартува вентилаторот за отстранување на прашина и влага во разменувачот на топлина * EASY Filter Plus лоциран на надворешната страна , одозгора , така што лесно може да се извлече и исчисти ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
38.69000 42.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
CEBU AR12TXFYAWKNEU/AR12TXFYAWKXEU
SAMSUNG CEBU AR12TXFYAWKNEU/AR12TXFYAWKXEU
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/3500 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: * Функцијата на вештачка интелегенција ( AI ) го анализира и помни начинот на употреба на единицата на корисникот и автоматски го користи режимот кој најмногу одговара на тековната сотојба , земајќи во предвид внатрешната и надворешната температура , посакуваната температура и времето на работа. * Интегриран WI-FI : далечинско управување е можно благодарение на апликацијата SmartThings ,која овозможува контрола над Samsung и другите компатибилни уреди ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
43.64000 48.49000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ