ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

КЛИМИ.мк како реномиран бренд на ТИМ КОРПОРЕЈШН ДООЕЛ поради проширување на продажниот тим објавува оглас за отворени работни места на позиција продажба во продажно/изложбениот салон лоциран во трговските центри Capitol Mall во Скопје - Аеродром и Ramstore Mall во Скопје - Центар.

ОПИС НА ЗАДАЧИ:

 • Директна презентација на производите од портфолиото на нашиот бренд.
 • Организирање на продажбата, реализација на зададените планови и таргети
 • Комуникација преку е-маил, телефонски и преку социјални медиуми на прашањата од страна на крајните корисници, обезбедување на потребните информации барани од страна на клиентите.
 • Обезбедување квалитетна поддршка/едукација кон крајните корисници и помош поврзани со производите кои ги нудиме.

БАРАНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ВЕШТИНИ:

 • Минимум средно завршено образование
 • Одлични комуникациски и развиени презентерски способности
 • Познавање на работа со компјутери, интернет и социјални медиуми.
 • Посветеност кон работата и обезбедување на високо корисничко задоволство
 • Основно познавање на производите кои ги нудиме како што се резиденцијани клима уреди.
 • Познавање на Англиски јазик
 • Претходно работно искуство во областа на белата техника и/или климатизацијата ќе се смета за предност.

Доколку сте заинтересирани и ги исполнувате барањата наведени погоре ве молиме испратете го вашето CV на следнава е-маил адреса: jobs@klimi.mk

По пристигнување на сите апликации ке се направи селекција на кандидати кои ќе бидат повикани на разговор/интервју. За повеќе информации може да не контактирате на 070 731 353.

НАПОМЕНА: Огласот е со важност за кандидати од Кавадарци и Скопје.

АПЛИЦИРАЈ

НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА