TT34TP21W-1232IA
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ TESLA
TT34TP21W-1232IA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3770.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3430 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1049 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:922 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:560.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:51.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 53 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:777 X 498 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
19.99000-6%промотивна цена 21.39000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС 56степени стерелизација
ДИМЕНЗИИ
790 275 192
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
TT34TP21W-1232IA
TESLA TT34TP21W-1232IA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3430 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 53℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: 56степени стерелизација ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
19.99000 21.39000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TT34TP21-1232IAW
TESLA TT34TP21-1232IAW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3430 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 53℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: 56степени стерелизација ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
21.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TT34TP21-1232IAWT
TESLA TT34TP21-1232IAWT
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3430 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 53℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
26.99000 33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ