TT34EX21-1232IA
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ TESLA
TT34EX21-1232IA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3770.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3420 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1130 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:922 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:47.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 53 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:777 X 498 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
19.99000-23%промотивна цена 25.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
777 250 201
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
TT34EX21-1232IA
TESLA TT34EX21-1232IA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3420 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 53℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
19.99000 25.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TT34TP21W-1232IA
TESLA TT34TP21W-1232IA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3430 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 53℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: 56степени стерелизација ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
21.39000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TT34EX81-1232IAW
TESLA TT34EX81-1232IAW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3420 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 53℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
21.39000 26.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ