ASYG-18KMTA / AOYG18KMTA
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ FUJITSU
ASYG-18KMTA / AOYG18KMTA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.7/4.56)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:8700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5200/6300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1390 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1560 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1020.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.70 l/h
НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:36.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:799 X 632 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
77.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
980 280 240
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ASYG-14KMCC / AOYG14KMCC
FUJITSU ASYG-14KMCC / AOYG14KMCC
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 4200/5400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
71.60000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ASYG-18KLCA / AOYG-18KLTA
FUJITSU ASYG-18KLCA / AOYG-18KLTA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5200/6300 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 50 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
72.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ASYG-18KMTA / AOYG18KMTA
FUJITSU ASYG-18KMTA / AOYG18KMTA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5200/6300 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
77.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ