ASYG-14KMCC / AOYG14KMCC
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ FUJITSU
ASYG-14KMCC / AOYG14KMCC
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.90/4.10)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4200/5400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1220 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1410 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:770.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.10 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:799 X 542 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
59.90000 НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
834 270 222
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ASYG-14KMCC / AOYG14KMCC
FUJITSU ASYG-14KMCC / AOYG14KMCC
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 4200/5400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
59.90000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ASYG-18KLCA / AOYG-18KLTA
FUJITSU ASYG-18KLCA / AOYG-18KLTA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5200/6300 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 50 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
64.50000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ASYG-18KMTA / AOYG18KMTA
FUJITSU ASYG-18KMTA / AOYG18KMTA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5200/6300 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
68.10000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ