ENERGY SE KA35XR0EG-KA35XR0EW
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HISENSE
ENERGY SE KA35XR0EG-KA35XR0EW
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:890 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:580.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:33.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер) и Филтер за прашина.
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:810 X 585 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
32.99000-17%промотивна цена 39.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Скриен ЛЕД дисплеј, Затемнување на екран, Само-дијагностика, Автоматски внатрешен вентилатор, 4Д автоматски насочувачи, HI-NANO генератор, Паметна гласовна контрола со Alexa.
ДИМЕНЗИИ
798 256 191
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
EASY SMART CA35YR03G-CA35YR03W
HISENSE EASY SMART CA35YR03G-CA35YR03W
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3800 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Далечински управувач како собен термостат Скриен ЛЕД дисплеј Затемнување на екран Само-дијагностика Автоматски внатрешен вентилатор ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
25.99000 28.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
WINGS PRO KB35YR3EG-KB35YR3EW
HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG-KB35YR3EW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3800 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: HI-NANO генератор, Паметна гласовна контрола со Alexa, 4Д автоматски насочувачи, Скриен ЛЕД дисплеј, Затемнување на екран, Само-дијагностика, Автоматски внатрешен вентилатор. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
29.99000 32.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ENERGY SE KA35XR0EG-KA35XR0EW
HISENSE ENERGY SE KA35XR0EG-KA35XR0EW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3500/3900 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -22℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: Скриен ЛЕД дисплеј, Затемнување на екран, Само-дијагностика, Автоматски внатрешен вентилатор, 4Д автоматски насочувачи, HI-NANO генератор, Паметна гласовна контрола со Alexa. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
32.99000 39.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ