WINGS PRO KB35YR3EG-KB35YR3EW
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HISENSE
WINGS PRO KB35YR3EG-KB35YR3EW
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1140 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:22.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер), Филтер со активен јаглен и Филтер за прашина.
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:660 X 483 X 240 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години / на компресор 5 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
26.99000-18%промотивна цена 32.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Сите Hisense инвертер клима уреди купени од 13.05. до 31.07.2024 година имаат 5 години гаранција на компресорот со задолжителна регистрација на https://cc.hisense.com/mk/garancija****** 360 Full DC inverter (DC compressor +2 DC fan motors) HI-NANO генератор, Паметна гласовна контрола со Alexa, 4Д автоматски насочувачи, Скриен ЛЕД дисплеј, Затемнување на екран, Само-дијагностика, Автоматски внатрешен вентилатор.
ДИМЕНЗИИ
833 256 203
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
EASY SMART CA35YR03G-CA35YR03W
HISENSE EASY SMART CA35YR03G-CA35YR03W
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3800 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Сите Hisense инвертер клима уреди купени од 13.05. до 31.07.2024 година имаат 5 години гаранција на компресорот со задолжителна регистрација на https://cc.hisense.com/mk/garancija****** 360 Full DC inverter (DC compressor +2 DC fan motors) Далечински управувач како собен термостат Скриен ЛЕД дисплеј Затемнување на екран Само-дијагностика Автоматски внатрешен вентилатор ГАРАНЦИЈА: 2 години / на компресор 5 ГОДИНИ
23.99000 28.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
WINGS PRO KB35YR3EG-KB35YR3EW
HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG-KB35YR3EW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3800 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Сите Hisense инвертер клима уреди купени од 13.05. до 31.07.2024 година имаат 5 години гаранција на компресорот со задолжителна регистрација на https://cc.hisense.com/mk/garancija****** 360 Full DC inverter (DC compressor +2 DC fan motors) HI-NANO генератор, Паметна гласовна контрола со Alexa, 4Д автоматски насочувачи, Скриен ЛЕД дисплеј, Затемнување на екран, Само-дијагностика, Автоматски внатрешен вентилатор. ГАРАНЦИЈА: 2 години / на компресор 5 ГОДИНИ
26.99000 32.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ENERGY SE KA35XR0EG-KA35XR0EW
HISENSE ENERGY SE KA35XR0EG-KA35XR0EW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3500/3900 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -22℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: Сите Hisense инвертер клима уреди купени од 13.05. до 31.07.2024 година имаат 5 години гаранција на компресорот со задолжителна регистрација на https://cc.hisense.com/mk/garancija****** 360 Full DC inverter (DC compressor +2 DC fan motors) Скриен ЛЕД дисплеј, Затемнување на екран, Само-дијагностика, Автоматски внатрешен вентилатор, 4Д автоматски насочувачи, HI-NANO генератор, Паметна гласовна контрола со Alexa. ГАРАНЦИЈА: 2 години / на компресор 5 ГОДИНИ
29.99000 39.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ