ASYG-12KMCE / AOYG-12KMCC
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ FUJITSU
ASYG-12KMCE / AOYG-12KMCC
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.3/4.4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:935 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:960 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:663 X 541 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
54.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
834 270 222
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ASYG-12KPCA / AOYG-12KPCA
FUJITSU ASYG-12KPCA / AOYG-12KPCA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3800 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
47.49000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ASYG-12KMCE / AOYG-12KMCC
FUJITSU ASYG-12KMCE / AOYG-12KMCC
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/4000 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
54.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ