ASYG-12KPCA / AOYG-12KPCA
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ FUJITSU
ASYG-12KPCA / AOYG-12KPCA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.3/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3700.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1140 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:630.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:663 X 541 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
47.50000 НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
784 270 224
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ASYG-12KPCA / AOYG-12KPCA
FUJITSU ASYG-12KPCA / AOYG-12KPCA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/3800 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
47.50000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ASYG-12KMCC / AOYG-12KMCC
FUJITSU ASYG-12KMCC / AOYG-12KMCC
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3400/4000 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
54.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ