ACP-09CH25AEMI
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-09CH25AEMI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
246
ACP-09CH25AEMI
18990
0.75
0.50
20990
promo-cena
Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, припрема за Wi-Fi ( WiFi ready )
25
vednas
3
3220.00
3370.00
2.5
773
769
2640/2930
Bio филтер, филтер за прашина
1.00
420.00
40.00
-15
50
715
285
194
770
555
300
6.80
25.20
R410A
ikona-a-plus3.jpg,ikona-R410-freon.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-bio-filter.jpg,ikona-greenje-15.jpg,ikona-sleep-mode.jpg,ikona-eco-mode.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-odmrznuvanje.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-besumna.jpg,ikona-turbo.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-memory.jpg,ikona-wifi-ready.jpg
2017-11-02-13-53-09bubeto.png,2017-12-21-17-15-35outside.jpg
2017-12-21-17-12-46aemi-fb2.png
2.9kW ( 9ka ) ИНВЕРТЕР климатизер со припрема за WiFi. Бесплатна испорака!
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
VIVAX
2.5
slajder
A++
6.2
4.0
1
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3220.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2640/2930 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:773 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:769 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:420.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:6.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:25 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Bio филтер, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
18.99000-9%
промотивна цена
20.99000
редовна цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
ОПИС Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, припрема за Wi-Fi ( WiFi ready )
ДИМЕНЗИИ
715 285 194
ACP-09CH25AEMI
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3220.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2640/2930 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:773 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:769 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:420.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:6.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:25 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Bio филтер, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:715 X 285 X 194 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
ОПИС:Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, припрема за Wi-Fi ( WiFi ready )
18.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
LOMO ECO GWH09QB-K3DNC4D
GREE LOMO ECO GWH09QB-K3DNC4D
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 48℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25м2 ФУНКЦИИ: Вградена припрема за Wi-Fi ( дополнителен Wi-Fi модул ), интелигентен auto-restart, удобен sleep curves, led екран, тајмер, интелигентно одмрзнувае, auto clean, авто дијагностика, auto restart, турбо. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
21.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-09CH25AEMI
VIVAX ACP-09CH25AEMI
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory функција, турбо, припрема за Wi-Fi ( WiFi ready ) ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
18.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MSZ-SF25VE/MUZ-SF25VE
MITSUBISHI MSZ-SF25VE/MUZ-SF25VE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 2.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25м2 ФУНКЦИИ: Можост на поврзување на повеќе внатрешни единици. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
40.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ