S Nordic GWH12APAXE-K6DNA1B
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GREE
S Nordic GWH12APAXE-K6DNA1B
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (9.7/5.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3800 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:720 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:810 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:830.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -30 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:36.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Плазма филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:873 X 555 X 376 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
49.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Eлектронски експанзионен вентил, Грејач против замрзнување на кондензот, Двореден изменувач. Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, DIY Sleep мод.
ДИМЕНЗИИ
770 290 230
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
Charmo Premium GWH12ATBXB-K6DNA1D
GREE Charmo Premium GWH12ATBXB-K6DNA1D
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30 м2 ФУНКЦИИ: GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet) Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
25.99000 28.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
GREE PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
26.99000 33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
PULAR PREMIUM BLACK GWH12AGC-K6DNA4F
GREE PULAR PREMIUM BLACK GWH12AGC-K6DNA4F
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
27.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ