PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GREE
PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.5/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3700.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4100.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:933 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:872 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:680.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, ColdPlasma јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:732 X 550 X 330 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
29.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
825 293 196
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
PULAR ECO GWH12AGB-K6DNA1A
GREE PULAR ECO GWH12AGB-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
26.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
GREE PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
29.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
FAIRY LCLH GWH12ACC-K6DNA1D
GREE FAIRY LCLH GWH12ACC-K6DNA1D
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/3670 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -22℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: Вграден Wi-Fi модул, интелигентно одмрзнување, самопрочистување, јонизатор, турбо режим на работа, тајмер, i Feel функција, led дисплеј, ноќен режим на работа. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
32.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ