ACP-18CH50AEGIs R32
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ VIVAX
ACP-18CH50AEGIs R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.4/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5832.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5850.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1550 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1570 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:840.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -10 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:32.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:805 X 554 X 330 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
29.99000-25%промотивна цена 39.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
957 302 213
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-18CH50AEGIs R32
VIVAX ACP-18CH50AEGIs R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5275/5568 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -10℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
29.99000 39.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-18CH50AEQIS R32
VIVAX ACP-18CH50AEQIS R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5275/5570 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
35.99000 45.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-18CH50AEMIS R32
VIVAX ACP-18CH50AEMIS R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5275/5570 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 5 ГОДИНИ
35.99000 46.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ