Extreme 2 38QHG012D8SE / 42QHG012D8SE
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ CARRIER
Extreme 2 38QHG012D8SE / 42QHG012D8SE
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/5.5)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4300.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3650/3900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1130 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:530.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:37.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Pre Filter, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer – филтрирачки систем
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
42.99000-8%промотивна цена 46.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување.Pre Filter, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer – филтрирачки систем.Вклученa UV lamp, Green Fin (9, 12).Функции Breeze Away, Follow Me, Turbo, X-Eco, Sleep и Quie.Golden Fin – антикорозивен, антибактериски слој врз топлинскиот изменувач.Wi-Fi уред вклучен во цената, Eurovent сертификат.Функција на самодијагностицирање, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер
ДИМЕНЗИИ
835 295 208
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
Superia 42QHB012D8SP / 38QHG012D8SP
CARRIER Superia 42QHB012D8SP / 38QHG012D8SP
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/3800 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: - Triple Filter: Cold Catalyst, Vitamin C, Negative ION, Ionizer – филтрирачки систем - Функции, 3D Air Flow, Follow Me, Turbo, Quiet, X-Eco, Dry Mode, Self clean - Golden Fin – антикорозивен, антибактериски слој врз топлинскиот изменувач - Wi-Fi уред вклучен во цената, Eurovent сертификат - Функција на самодијагностицирање, детектор за истекување на фреон, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
36.99000 46.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
Extreme 2 38QHG012D8SE / 42QHG012D8SE
CARRIER Extreme 2 38QHG012D8SE / 42QHG012D8SE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3650/3900 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување.Pre Filter, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer – филтрирачки систем.Вклученa UV lamp, Green Fin (9, 12).Функции Breeze Away, Follow Me, Turbo, X-Eco, Sleep и Quie.Golden Fin – антикорозивен, антибактериски слој врз топлинскиот изменувач.Wi-Fi уред вклучен во цената, Eurovent сертификат.Функција на самодијагностицирање, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
42.99000 46.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
Platinum Plus 38QHP12E8S-1 / 42QHP12E8S-1
CARRIER Platinum Plus 38QHP12E8S-1 / 42QHP12E8S-1
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3520/4200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -25℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: А+++ / A+++ висока енергетска класа на ладење / греење, Функции Breeze Away, Follow Me, Turbo, X-Eco, Sleep и Quiet, Ниско ниво на бучава и “3D Air Flow ” пониска функција на протокот на воздух, Golden Fin – антикорозивен, антибактериски слој врз топлинскиот изменувач, Wi-Fi уред вклучен во цената, Eurovent сертификат, Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување, Функција на самочистење, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер, Опсег на работа ладење / греење при надвор. темп. од -15 ÷ 50 oC/ -25 ÷ 24 oC. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
69.99000 75.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ