TIDE PLUS AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HAIER
TIDE PLUS AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1060 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Антибактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:700 X 544 X 245 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
31.99000-6%промотивна цена 33.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС DC Inverter технологија со Intelligent Air, функција на самочистење и самодијагностицирање, можност за Wi-Fi управување, Auto-restart, 24h тајмер, оптимизиран дизајн на вентилаторот.
ДИМЕНЗИИ
820 280 195
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
TIDE PLUS AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C
HAIER TIDE PLUS AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: DC Inverter технологија со Intelligent Air, функција на самочистење и самодијагностицирање, можност за Wi-Fi управување, Auto-restart, 24h тајмер, оптимизиран дизајн на вентилаторот. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
31.99000 33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TUNDRA PLUS AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1
HAIER TUNDRA PLUS AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3600/3700 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: 180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode - режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
36.99000 38.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA
HAIER FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3500/4200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: A-PAM DC Inverter технологија со IntelligentAir, super Quiet mode, comfortable sleep mode - режими на работа, LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената, вграден Eco sensor, dry функција за одвлажување и можност за 3М Purify Filter, функција Clean Air за активно прочистување на воздухот од вируси, бактерии и прашина, функција на самочистење и самодијагностицирање, аuto-restart, Real Clock Timer. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
49.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ