ACP-09PT25AEG
МОБИЛНИ КЛИМА УРЕДИ VIVAX
ACP-09PT25AEG
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (2.6/0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:2640.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:0.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2640 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:0 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:295.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.26 l/h
НИВО НА БУЧАВА:52.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД 17 ℃  ДО 35 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:24.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2
ФРЕОН:R290
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:0 X 0 X 0 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
19.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Тајмер, 3 стапки на проток на воздух, Рачно ракување, Повеќенасочни тркала.
ДИМЕНЗИИ
355 703 345
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-09PT25AEG
VIVAX ACP-09PT25AEG
ТИП: МОБИЛНИ КЛИМА УРЕДИ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 2640 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД 17℃ ДО 35℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 25 м2 ФУНКЦИИ: Тајмер, 3 стапки на проток на воздух, Рачно ракување, Повеќенасочни тркала. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
19.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ