AR12TXHQASINEU
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ SAMSUNG
AR12TXHQASINEU
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/3.9)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4160.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1088 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:540.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:50.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.10 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
31.49000-10%промотивна цена 34.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС * Тивко и пријатно работење * Филтер и пријатно работење
ДИМЕНЗИИ
805 285 194
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
AR12TXHQASINEU
SAMSUNG AR12TXHQASINEU
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3520/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: * Тивко и пријатно работење * Филтер и пријатно работење ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
31.49000 34.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
LUZON AR12TXHZAWKNEU
SAMSUNG LUZON AR12TXHZAWKNEU
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/4000 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: * Функцијата AUTO CLEAN автоматски го стартува вентилаторот за отстранување на прашина и влага во разменувачот на топлина * EASY Filter Plus лоциран на надворешната страна , одозгора , така што лесно може да се извлече и исчисти ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
38.69000 42.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
CEBU AR12TXFYAWKNEU/AR12TXFYAWKXEU
SAMSUNG CEBU AR12TXFYAWKNEU/AR12TXFYAWKXEU
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/3500 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: * Функцијата на вештачка интелегенција ( AI ) го анализира и помни начинот на употреба на единицата на корисникот и автоматски го користи режимот кој најмногу одговара на тековната сотојба , земајќи во предвид внатрешната и надворешната температура , посакуваната температура и времето на работа. * Интегриран WI-FI : далечинско управување е можно благодарение на апликацијата SmartThings ,која овозможува контрола над Samsung и другите компатибилни уреди ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
43.64000 48.49000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ