FAIRY PREMIUM GWH12ACC-K6DNA1F
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GREE
FAIRY PREMIUM GWH12ACC-K6DNA1F
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.1/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4400.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3510/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:962 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:953 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:24.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Плазма филтер, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:732 X 555 X 330 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
39.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet) EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.
ДИМЕНЗИИ
889 294 212
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
GREE PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
FAIRY PREMIUM GWH12ACC-K6DNA1F
GREE FAIRY PREMIUM GWH12ACC-K6DNA1F
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3510/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -25℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet) EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
39.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
FREE AIR GWH12AOC-K6DNA1A
GREE FREE AIR GWH12AOC-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3700/4800 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: Eдинствениот GREE клима уред со УВ лампа и внес на свеж воздух во вашиот дом! ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
39.99000 49.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ