SOYAL GWH12AKC-K6DNA1A
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ GREE
SOYAL GWH12AKC-K6DNA1A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (9/6.2)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3530/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:802 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:934 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 52 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:17.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 45 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, ColdPlasma јонизатор
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:899 X 596 X 378 mm
ГАРАНЦИЈА:10 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
59.99000-9%промотивна цена 65.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС /
ДИМЕНЗИИ
977 281 295
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
Charmo Premium GWH12ATBXB-K6DNA1D
GREE Charmo Premium GWH12ATBXB-K6DNA1D
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30 м2 ФУНКЦИИ: GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet) Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
23.99000 28.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
GREE PULAR PREMIUM GWH12AGC-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
26.99000 33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
Charmo Arctic Pro GWH12ATCXB-K6DNA1A
GREE Charmo Arctic Pro GWH12ATCXB-K6DNA1A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3510/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -25℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
29.99000 33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ