FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HAIER
FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:880 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:650.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Антибактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
41.99000-16%нова цена 49.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС A-PAM DC Inverter технологија со IntelligentAir, super Quiet mode, comfortable sleep mode - режими на работа, LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената, вграден Eco sensor, dry функција за одвлажување и можност за 3М Purify Filter, функција Clean Air за активно прочистување на воздухот од вируси, бактерии и прашина, функција на самочистење и самодијагностицирање, аuto-restart, Real Clock Timer.
ДИМЕНЗИИ
866 301 196
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
AS35RHBHRA / 1U35YERFRA Revive
HAIER AS35RHBHRA / 1U35YERFRA Revive
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: - Фабрички вграден hOn Wi-Fi - Tивок режим на работа (18dB) - Coanda Plus технологија за рамномерна дистрибуција на воздухот - Super Quiet mode, Comfortable sleep mode, Aнтибактериски филтер - Модерниот дизајн дава можност за многу брза и прецизна инсталација ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
26.99000 32.00000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TIDE PLUS AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C
HAIER TIDE PLUS AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: DC Inverter технологија со Intelligent Air, функција на самочистење и самодијагностицирање, можност за Wi-Fi управување, Auto-restart, 24h тајмер, оптимизиран дизајн на вентилаторот. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
29.99000 33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TUNDRA PLUS AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1
HAIER TUNDRA PLUS AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3600/3700 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: 180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode - режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
29.99000 38.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ