AC120 ECO M INVERTER
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HYUNDAI
AC120 ECO M INVERTER
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1580 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1510 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:53.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 30 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 300 X 555 mm
ГАРАНЦИЈА:7 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
20.50000 НАРАЧАЈ
ОПИС Led диспеј , аутостар, помала потрошувачка,wi-fi ready
ДИМЕНЗИИ
805 194 285
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
AC120 ECO M INVERTER
HYUNDAI AC120 ECO M INVERTER
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3517/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30 м2 ФУНКЦИИ: Led диспеј , аутостар, помала потрошувачка,wi-fi ready ГАРАНЦИЈА: 7 ГОДИНИ
20.50000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ