FOREST AC 120 Inverter
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HYUNDAI
FOREST AC 120 Inverter
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4161.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3516/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1213 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1088 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:540.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: l/h
НИВО НА БУЧАВА:40.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.60 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.20 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:720 X 495 X 270 mm
ГАРАНЦИЈА:7 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
21.99000-18%промотивна цена 26.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Led диспеј , аутостар, помала потрошувачка,wi-fi ready
ДИМЕНЗИИ
805 285 194
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
FOREST AC 120 Inverter
HYUNDAI FOREST AC 120 Inverter
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3516/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Led диспеј , аутостар, помала потрошувачка,wi-fi ready ГАРАНЦИЈА: 7 ГОДИНИ
21.99000 26.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
AURORA 120 Inverter
HYUNDAI AURORA 120 Inverter
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3517/3810 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -25℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 7 ГОДИНИ
27.99000 34.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ