ACP-12PT35AEFs
МОБИЛНИ КЛИМА УРЕДИ VIVAX
ACP-12PT35AEFs
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (2.6/0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3517.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:0.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1350 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:0.00 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:420.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:3.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:52.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД 0 ℃  ДО 0 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:33.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R290
ФИЛТРИ:/
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:0 X 0 X 0 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
23.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС 0.5 W standby, мemory функција (auto-restart), аnti cool air design, oдвлажнување, тајмер, sleep mode, led display, прикажување на само дијагноза, повеќенасочни позиции, самоиспарувачки систем.
ДИМЕНЗИИ
467 765 397
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12PT35AEFs
VIVAX ACP-12PT35AEFs
ТИП: МОБИЛНИ КЛИМА УРЕДИ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A МОЌНОСТ: 3517 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД 0℃ ДО 0℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: 0.5 W standby, мemory функција (auto-restart), аnti cool air design, oдвлажнување, тајмер, sleep mode, led display, прикажување на само дијагноза, повеќенасочни позиции, самоиспарувачки систем. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
23.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12PT35AEHs
VIVAX ACP-12PT35AEHs
ТИП: МОБИЛНИ КЛИМА УРЕДИ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ МОЌНОСТ: 3500/2900 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД 5℃ ДО 35℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: 0.5 W standby, memory функција (auto-restart), anti cool air design, oдвлажнување, тајмер, sleep mode, led display, прикажување на само диагноза, повеќенасочни позиции, самоиспарувачки систем. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
25.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ