FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HAIER
FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
402
FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA
37990
fiksna-cena
A-PAM DC Inverter технологија со IntelligentAir, super Quiet mode, comfortable sleep mode - режими на работа, LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената, вграден Eco sensor, dry функција за одвлажување и можност за 3М Purify Filter, функција Clean Air за активно прочистување на воздухот од вируси, бактерии и прашина, функција на самочистење и самодијагностицирање, аuto-restart, Real Clock Timer.
35
12-48
3
4000.00
5200.00
3.5
880
1100
3500/4200
Анти бактериски филтер
1.60
650.00
39.00
-20
43
866
301
196
800
550
280
9.50
31.50
R32
ikona-a-plus4.jpg,ikona-dust-filter.jpg,ikona-R32-freon.jpg,ikona-wifi.jpg,ikona-auto.jpg,ikona-tajmer.jpg,ikona-samo-dijagnostika.jpg,ikona-self-cleaning.jpg,ikona-besumna.jpg,ikona-sleep-mode.jpg
2019-11-22-09-11-32nowe_jednostki_klimatyzacyjne_haier_flexis_plus_black_matt_refsystem_310519.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
HAIER
3.5
slajder
A+++
8.5
4.6
0
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:880 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:650.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
37.99000 НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
ОПИС A-PAM DC Inverter технологија со IntelligentAir, super Quiet mode, comfortable sleep mode - режими на работа, LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената, вграден Eco sensor, dry функција за одвлажување и можност за 3М Purify Filter, функција Clean Air за активно прочистување на воздухот од вируси, бактерии и прашина, функција на самочистење и самодијагностицирање, аuto-restart, Real Clock Timer.
ДИМЕНЗИИ
866 301 196
FLEXIS AS35S2SF1FA/1U35S2SM1FA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:880 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:650.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:866 X 301 X 196 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
ОПИС:A-PAM DC Inverter технологија со IntelligentAir, super Quiet mode, comfortable sleep mode - режими на работа, LED дисплеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената, вграден Eco sensor, dry функција за одвлажување и можност за 3М Purify Filter, функција Clean Air за активно прочистување на воздухот од вируси, бактерии и прашина, функција на самочистење и самодијагностицирање, аuto-restart, Real Clock Timer.
37.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
U-CROWN GWH12UB-K3DNA4F
GREE U-CROWN GWH12UB-K3DNA4F
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -30℃ ДО 54℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: Вградена SMART Wi-Fi контрола. ГАРАНЦИЈА: 10 ГОДИНИ
39.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEVI R32
VIVAX ACP-12CH35AEVI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, јонизатор, eco mode, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи, Wi-Fi ready, ѕиден сплит систем, dc инвертер design 6.9 4.1 црна-златна, super V-дизајн во црна боја, top vivax модел, 8 °C греење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
FTXB35C/RXB35C
DAIKIN FTXB35C/RXB35C
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Comfort режим, 24 часовен тајмер, рамен преден стилски панел, инфрацрвен далечински управувач. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
37.19000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ