AC120 ECO M INVERTER
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HYUNDAI
AC120 ECO M INVERTER
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
154
AC120 ECO M INVERTER
23990
0
fiksna-cena
Led диспеј , аутостар, помала потрошувачка.
30
12-48
2
4100.00
4220.00
3.5
1580
1510
3517/3810
Bio-филтер
0.00
520.00
38.00
-15
50
800
188
275
770
300
555
7.20
25.50
R410A
^0631AA6CABA1F97178DAE3E567A8E9hyundai21651^pimgpsh_fullsize_distr.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
HYUNDAI
3.5
A++
6.1
4.0
0
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1580 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1510 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 30 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 300 X 555 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
23.99000 НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
ОПИС Led диспеј , аутостар, помала потрошувачка.
ДИМЕНЗИИ
800 188 275
AC120 ECO M INVERTER
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1580 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1510 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:30 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:800 X 188 X 275 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 300 X 555 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
ОПИС: Led диспеј , аутостар, помала потрошувачка.
23.990ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35AUJI R32
VIVAX ACP-12CH35AUJI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 48℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
24.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
AC120 ECO M INVERTER
HYUNDAI AC120 ECO M INVERTER
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 30м2 ФУНКЦИИ: Led диспеј , аутостар, помала потрошувачка. ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
23.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
CS/CU-KE35TKE
PANASONIC CS/CU-KE35TKE
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Made in Malesia ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
32.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ