Heavy Premium SRK35ZS-W
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ MITSUBISHI
Heavy Premium SRK35ZS-W
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (3.93/4.26)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:890 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:940 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:730.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:61.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,Allergen Clear Filter,Photocatalytic Washable Deodorising Filter
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:540 X 780 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
53.30000 НАРАЧАЈ
ОПИС ZS серијата нуди елегантен безвремен дизајн кој што одлично се вклопува во мали и средни дневни соби.
ДИМЕНЗИИ
290 870 230
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
Heavy Standard  SRK35ZSP-W
MITSUBISHI Heavy Standard SRK35ZSP-W
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3600 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Компактниот дизајн на ZSP серијата ги прави перфектини за мали простори како што се спални соби и детски соби. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
42.79000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
Heavy Premium  SRK35ZS-W
MITSUBISHI Heavy Premium SRK35ZS-W
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/4000 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: ZS серијата нуди елегантен безвремен дизајн кој што одлично се вклопува во мали и средни дневни соби. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
53.30000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ