EASY SMART CA50XS1AG-CA50XS1AW
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HISENSE
EASY SMART CA50XS1AG-CA50XS1AW
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6250.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1540 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1550 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:880.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер со активен јаглен, Филтер за прашина.
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:810 X 585 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
36.99000-18%промотивна цена 44.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Далечински управувач како собен термостат Скриен ЛЕД дисплеј Затемнување на екран Само-дијагностика Автоматски внатрешен вентилатор
ДИМЕНЗИИ
890 300 220
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
EASY SMART CA50XS1AG-CA50XS1AW
HISENSE EASY SMART CA50XS1AG-CA50XS1AW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5000/5600 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: Далечински управувач како собен термостат Скриен ЛЕД дисплеј Затемнување на екран Само-дијагностика Автоматски внатрешен вентилатор ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
36.99000 44.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
WINGS PRO KB50XS1EG-KB50XS1EW
HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG-KB50XS1EW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5000/5600 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: HI-NANO генератор, Паметна гласовна контрола со Alexa, 4Д автоматски насочувачи, Скриен ЛЕД дисплеј, Затемнување на екран, Само-дијагностика, Автоматски внатрешен вентилатор. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
42.99000 49.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ENERGY SE KA50BS0EG-KA50BS0EW
HISENSE ENERGY SE KA50BS0EG-KA50BS0EW
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5000/5400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -22℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 60 м2 ФУНКЦИИ: Скриен ЛЕД дисплеј, Затемнување на екран, Само-дијагностика, Автоматски внатрешен вентилатор, 4Д автоматски насочувачи, HI-NANO генератор, Паметна гласовна контрола со Alexa. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
47.99000 54.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ