SHORAI EDGE RAS-18J2KVSG-E / RAS-18J2AVSG-E
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ TOSHIBA
SHORAI EDGE RAS-18J2KVSG-E / RAS-18J2AVSG-E
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.80/4.60)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/6000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1420 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1590 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:990.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:31.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 65 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:ULTRA Pure филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
77.99000-6%промотивна цена 83.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија ECO mode, Quite mode, Hi Power, 3D Air Flow ULTRA Pure филтер, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за IAQ антибактериски филтрирачки систем опција за Wi-Fi управување
ДИМЕНЗИИ
1053 320 245
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
SEIYA RAS-B16J2KVG-E / RAS-16J2AVG-E1
TOSHIBA SEIYA RAS-B16J2KVG-E / RAS-16J2AVG-E1
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 4200/5000 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: DC Hybrid Inverter технологија, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со многу други дополнителни можности и функции (со доплата), EUROVENT серттификат за квалитет. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
54.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
SEIYA RAS-18J2KVG-E / RAS-18J2AVG-E1
TOSHIBA SEIYA RAS-18J2KVG-E / RAS-18J2AVG-E1
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 5000/5400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 60 м2 ФУНКЦИИ: DC Hybrid Inverter технологија, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со многу други дополнителни можности и функции (со доплата), EUROVENT серттификат за квалитет. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
64.49000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
SHORAI EDGE RAS-B16J2KVSG-E / RAS-16J2AVSG-E
TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B16J2KVSG-E / RAS-16J2AVSG-E
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 4600/5500 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 55 м2 ФУНКЦИИ: Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија ECO mode, Quite mode, Hi Power, 3D Air Flow ULTRA Pure филтер, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за IAQ антибактериски филтрирачки систем опција за Wi-Fi управување ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
66.99000 72.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ