SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ TOSHIBA
SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (8.60/5.10)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1080 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:732.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:23.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:ULTRA Pure филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
65.99000-7%промотивна цена 70.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС ULTRA Pure филтер, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за IAQ антибактериски филтрирачки систем опција за Wi-Fi управување
ДИМЕНЗИИ
800 293 226
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
SEIYA NEW RAS-B13E2KVG-Е / RAS-13E2AVG-E
TOSHIBA SEIYA NEW RAS-B13E2KVG-Е / RAS-13E2AVG-E
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3300/3600 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: A++ висока енергетска класа ладење / греење • DC Hybrid Inverter технологија • ULTRA Fresh филтер, функција самочистење со антипрашест филтер • исклучително тивка работа (дури до 19 dB) ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
49.99000 54.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E
TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3500/4200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: ULTRA Pure филтер, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за IAQ антибактериски филтрирачки систем опција за Wi-Fi управување ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
65.99000 70.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
HAORI RAS-B13N4KVRG-E / RAS-13J2AVSG-E1
TOSHIBA HAORI RAS-B13N4KVRG-E / RAS-13J2AVSG-E1
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3500/4200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: • најнова Toshiba ROTARY компресорска технологија • Фабрички вграден Wi-Fi уред, “on-off” тајмер и неделен тајмер • тивка работа на внатрешна единица (дури до 19 dB) • Повеќе текстилни дизајни на внатрешна единица (стандардни: светло сива и темно сива, алтернативни: сино-сива, сива-беж, темно кафеава, сина) • Мерење на потрошувачка на електрична енергија • ECO mode, Quite mode, Hi Power, 3D Air Flow - подесување во 6 различни правци на струење на воздухот & HADA CareFlow • Модерен филтрирачки систем: антипрашест филтер, прочистувач на воздух и „Ultra pure“ филтер ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
78.99000 83.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ