12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ AUX
12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.11/3.83)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:0.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:/
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:0 X 0 X 0 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА: Веднаш - на лагер
22.49000-10%нова цена 24.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС Led дисплеј, i-feel функција за дување, blue fin кондензаторска технологија.
ДИМЕНЗИИ
685 286 203
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
AUX 12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/3500 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Led дисплеј, i-feel функција за дување, blue fin кондензаторска технологија. ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ
22.49000 24.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ