FTXF35A/RXF35A
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ DAIKIN
FTXF35A/RXF35A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.21/4.06)
300
FTXF35A/RXF35A
43290
fiksna-cena
Економичен режим, комфорт проток на воздух, моќен режим на работа, 24 часовен тајмер,беззвучна работа на внатрешната единица, онлајн контролер (опционално)- управување на внатрешната единица преку мобилна аплиакција од било каде, преку локална мрежа или интернет.
35
12-48
3
3800.00
4800.00
3.5
1000
940
3300/3500
Филтер против мувла
0.00
690.00
43.00
-15
46
770
286
225
658
550
275
9.00
28.00
R32
2018-05-18-13-14-48DAIKIN-BLUEVOLUTION-KLIMA-URED-FTXF-A.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
DAIKIN
3.5
A++
6.21
4.06
0
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3800.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:940 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:690.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер против мувла
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:658 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
43.29000 НАРАЧАЈ СПОРЕДИ
ОПИС Економичен режим, комфорт проток на воздух, моќен режим на работа, 24 часовен тајмер,беззвучна работа на внатрешната единица, онлајн контролер (опционално)- управување на внатрешната единица преку мобилна аплиакција од било каде, преку локална мрежа или интернет.
ДИМЕНЗИИ
770 286 225
FTXF35A/RXF35A
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.21/4.06)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3800.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3300/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:940 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:690.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:0.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:9.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер против мувла
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:770 X 286 X 225 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:658 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа
ОПИС:Економичен режим, комфорт проток на воздух, моќен режим на работа, 24 часовен тајмер,беззвучна работа на внатрешната единица, онлајн контролер (опционално)- управување на внатрешната единица преку мобилна аплиакција од било каде, преку локална мрежа или интернет.
43.290ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35AEQI R32
VIVAX ACP-12CH35AEQI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, вградена smart wi-fi контрола, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
19.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEXI R32
VIVAX ACP-12CH35AEXI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: / ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
20.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A
TOSOT MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
19.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ