12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ AUX
12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.11/3.83)
158
12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
22490
1.00
0.50
24990
nova-cena
Led дисплеј, i-feel функција за дување, blue fin кондензаторска технологија.
35
vednas
2
3500.00
3500.00
3.5
1100
1000
3500/3500
/
1.50
520.00
0.00
-15
46
685
286
203
0
0
0
0.00
0.00
R410A
ikoni-specifikacii
2019-04-10-10-32-14auxinver.png,2019-04-10-10-51-48stranicnaauxinv.png
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ
AUX
3.5
A++
6.11
3.83
2
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:0.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:/
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:0 X 0 X 0 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
22.49000-10%
нова цена
24.99000
стара цена

НАРАЧАЈСПОРЕДИ
ОПИС Led дисплеј, i-feel функција за дување, blue fin кондензаторска технологија.
ДИМЕНЗИИ
685 286 203
12ASW - H12A4/JAR3DI-EU
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.11/3.83)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3500.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:0.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:0.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:35 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:/
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕДИНИЦА:685 X 286 X 203 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:0 X 0 X 0 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години
ИСПОРАКА:Веднаш - на лагер
ОПИС:Led дисплеј, i-feel функција за дување, blue fin кондензаторска технологија.
22.490ден.
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
ACP-12CH35AEVI R32
VIVAX ACP-12CH35AEVI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -20℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, јонизатор, eco mode, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи, Wi-Fi ready, ѕиден сплит систем, dc инвертер design 6.9 4.1 црна-златна, super V-дизајн во црна боја, top vivax модел, 8 °C греење, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
ACP-12CH35AEYI R32
VIVAX ACP-12CH35AEYI R32
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -32℃ ДО 50℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40м2 ФУНКЦИИ: Висока ефикасност, јонизатор, ЕСО mode, 1W standby, детектор за движење, контрола за влажност на воздухот, самодијагноза, тајмер, безшумна опција, греач на компресор, греач на кондензатор, контрола на влажност на воздух, дигитален екран, интелигентно одмрзнување, 3D airflow, двосмерен одвод на кондензат, турбо, sleep mode, self cleaning, 12 Fan Speed, заштита на вентил надворешна единица, iFeel фунција, louver position memory function, turbo фунција, memory функција, комплетно вградена Wi-Fi функција! ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
49.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
DAWN AS35S2SD1FA/1U35S2SJ1FA
HAIER DAWN AS35S2SD1FA/1U35S2SJ1FA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3.5 kW ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35м2 ФУНКЦИИ: A-PAM DC Inverter технологија со Intelligent Air, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode - режими на работа, LED диспеј во боја, Wi-Fi уред вклучен во цената, Dry функција за одлажување и 3М Purify Filter вклучен во цената, Функција Clean Air за активно прочистување на воздухот од вируси, бактерии и прашина, Функција Ecopilot sensor со која клима уредот се прилагодува на навиките на луѓето во просторијата, со што се постигнува заштеда на енергија до 36%, поголема должина на дистрибуција на воздухот (20m+), 3D Air Flow функција, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, Real Clock Timer. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
63.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ