SUPER DAISEIKAI 9 RAS-13PKVPG-Е
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ TOSHIBA
SUPER DAISEIKAI 9 RAS-13PKVPG-Е
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++ (9.5/5.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:750 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:800 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:726.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.50 l/h
НИВО НА БУЧАВА:20.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:14.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 45 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Plasma Air Purifier филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 630 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
78.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија, 3D Air Flow, On-demand defrosting, плазма јонизирачки филтер, неделен и дневен тајмер, Colored LED (син/црвен) диспеј, нов систем на дување и тивка работа, EUROVENT серттификат за квалитет.
ДИМЕНЗИИ
851 293 270
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
SEIYA RAS-B13J2KVG-E / RAS-13J2AVG-E1
TOSHIBA SEIYA RAS-B13J2KVG-E / RAS-13J2AVG-E1
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3300/3600 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: DC Hybrid Inverter технологија, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со многу други дополнителни можности и функции (со доплата), EUROVENT серттификат за квалитет. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
39.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E
TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++ МОЌНОСТ: 3500/4200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: ULTRA Pure филтер, функција самочистење со антипрашлест филтер, опција за IAQ антибактериски филтрирачки систем опција за Wi-Fi управување ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
52.99000 57.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
SHORAI PREMIUM RAS-B13J2KVRG-E / RAS-13J2AVRG-E
TOSHIBA SHORAI PREMIUM RAS-B13J2KVRG-E / RAS-13J2AVRG-E
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/4200 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 46℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: • подесување во 6 различни правци на струење на воздухот • функција самочистење со антипрашест филтер, IAQ антибактериски филтрирачки систем, плазма филтер со јонизатор. • опција за Wi-Fi управување, неделен и дневен тајмер, ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
56.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ