СПОРЕДБА
VIVAX ACP-12CH35AEVI R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) A++ (6.7/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 4466.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 4877.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ 3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ 1095 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ 1117 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 500.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА 37.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 9.90 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 29.10 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 40 м2
ФРЕОН R32
ФИЛТРИ Јонизатор, Bio-филтер и филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА 800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА 3 години
ИСПОРАКА Не е на лагер
33.99000 НАРАЧАЈ