СПОРЕДБА
GREE FAIRY LCLH GWH12ACC-K6DNA1D
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) A++ (7/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 4500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ 3500/3670 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ 1085 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ 990 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 680.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОД -22 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 11.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 31.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 40 м2
ФРЕОН R32
ФИЛТРИ Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА 848 X 596 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА 10 години
ИСПОРАКА Веднаш - на лагер
29.99000 НАРАЧАЈ