СПОРЕДБА
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 GOLD
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) A++ (7.0/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 4160.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 4780.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ 1089 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ 1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 539.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА 38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 8.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 26.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 35 м2
ФРЕОН R32
ФИЛТРИ Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА 770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА 3 години
ИСПОРАКА Веднаш - на лагер
28.99000 НАРАЧАЈ