СПОРЕДБА
GREE VIOLA GWH12RB-K3DNA3G
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 3900.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 4400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ 3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ 1170 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ 1200 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОД -20 ℃  ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 29.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 40 м2
ФРЕОН R410A
ФИЛТРИ Филтер за прашина, био филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА 776 X 540 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА 10 години
ИСПОРАКА Не е на лагер
25.99000-10%
промо цена
28.99000
редовна цена
НАРАЧАЈ