СПОРЕДБА
VIVAX ACP-12CH35AEXI R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ 1237 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ 964 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 35 м2
ФРЕОН R32
ФИЛТРИ Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА 700 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА 3 години
ИСПОРАКА Не е на лагер
20.99000 НАРАЧАЈ