СПОРЕДБА
VIVAX ACP-09CH25AEQI R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) A++ (6.2/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 3220.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ 2640/2930 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ 710 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ 739 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОД -15 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 25 м2
ФРЕОН R32
ФИЛТРИ Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА 700 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА 3 години
ИСПОРАКА Не е на лагер
17.59000-6%
промо цена
18.99000
редовна цена
НАРАЧАЈ