СПОРЕДБА
VIVAX ACP-12CH35AEAC
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) C (2.8/3.2)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 3223.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ 3223/3370 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ 1200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ 1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 403.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА 41.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 8.10 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 27.60 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 35 м2
ФРЕОН R410A
ФИЛТРИ Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА 773 X 552 X 287 mm
ГАРАНЦИЈА 3 години
ИСПОРАКА Не е на лагер
12.99000-14%
промо цена
14.99000
редовна цена
НАРАЧАЈ