СПОРЕДБА
GREE HANSOL -20 GWH12TB-S3DNA2D
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) A++ (8.0/4.7)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 5000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ 3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ 900 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ 1000 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА 43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОД -20 ℃  ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 11.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 43.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 40 м2
ФРЕОН R410A
ФИЛТРИ Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА 899 X 596 X 378 mm
ГАРАНЦИЈА 10 години
ИСПОРАКА Не е на лагер
36.99000-7%
промо цена
39.99000
редовна цена
НАРАЧАЈ