СПОРЕДБА
VIVAX ACP-12CH35AEYI R32
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) A+++ (9.0/5.3)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 4813.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 7200.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ 3517/4250 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ 750 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ 943 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 590.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОД -32 ℃  ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 13.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 36.40 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 40 м2
ФРЕОН R32
ФИЛТРИ Bio филтер, jонизатор, филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА 800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА 3 години
ИСПОРАКА 12 до 48 часа
49.99000 НАРАЧАЈ