СПОРЕДБА
MITSUBISHI MSZ-EF35VE/MUZ-EF35VE
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) A+++ (8.6/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 5500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ 3500/4000 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ 910 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ 955 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 762.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ l/h
НИВО НА БУЧАВА 49.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА 11.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА 35.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 35 м2
ФРЕОН Еколошки фреон
ФИЛТРИ Силвер-Јонизирачки филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА 800 X 550 X 285 mm
ГАРАНЦИЈА 3 години
ИСПОРАКА Не е на лагер
60.29000 НАРАЧАЈ